Huis op de heuvel

This post is also available in: Nederlands

Huis op de heuvel minicamping en appartementen is gelegen in een beschermd natuurgebied omgeven door groene glooiende heuvels en landerijen

Wij, Evert, Marian en onze 2 kinderen Femke en Nienke, nodigen jullie graag uit voor een heerlijke vakantie bij Huisopdeheuvel, een minicamping met 14 ruime tentplaatsen. De tentplaatsen hebben prachtig vrij uitzicht. Er is 1 vouwwagenplaats aanwezig. Geen eigen tent of nog nooit gekampeerd en/of geen zin om zoveel spullen mee te nemen dan is het ook mogelijk om bij ons een zeer ruime volledig ingerichte huurtent te huren voor max. 5 personen. De koelboxen kunnen in de koele stal onder huis aangesloten worden op het electranet. Tevens kun je daar de boodschappen kwijt en staat er een koelkast met diverse drank/ijsjes.

In onze boerenhoeve verhuren we 2 ruime sfeervol ingerichte appartementen (2-5 personen) De appartementen zijn gelegen op de begane grond, met eigen terras, eigen badkamer, slaapkamer(s) en grote keuken van alle gemakken voorzien. Tijdens de restauratie van onze oude boerenhoeve hebben we getracht zoveel mogelijk oude details te behouden. De luxe en comfort van een appartement en de gezelligheid van de kleine camping in Italie, is een ideale combinatie voor een heerlijke vakantie.

Kinderen:

De kinderen kunnen springen op de trampoline, of spelen in het speelkasteel en zwemmen in het zwembad (9x5x1m).

Door de kinderen zelf wordt er vaak van alles en nog wat georganiseerd waar je aan mee zou kunnen doen. Bij mooi helder weer gaan we naar de sterrenhemel kijken door de sterrenkijker. Elke week kun je met Evert mee wandelen in de bergen waar we ook voor kinderen/ouders leuke wandeltochten bedacht hebben. 2x per week kan je bij ons mee-eten. De kinderen hebben eigen tafels waar ze gezellig met zn allen aan kunnen zitten. Uiteten gaan met kinderen is hier in Italie erg leuk en gezellig. Wil je wat buiten "Huisopdeheuvel" gaan doen, dan kun je op 10km naar een groot waterpretpark of naar het stuwmeer, maar je kan ook naar het Avonturenpark gaan waar je kunt klimmen en klauteren.

Eropuit:

Er zijn vele mogelijkheden om eropuit te gaan. Bijvoorbeeld naar de beroemde Grotten van Frasassi, diverse kastelen en de vele pitoreske dorpjes en stadjes met hun gezellige typisch Italiaanse markten, maar daarnaast is er uiteraard nog veel meer te zien.Iedereen die bij ons reserveert ontvangt een uitgebreide informatiegids met heel tips. Ook voor het maken van prachtige wandel en/of fietstochten kun je bij ons uitstekend terecht. Elke week kun je met Evert mooie en zeer diverse wandeltochten maken.

Rust:

Maar ook als je van rust houdt ben je bij ons aan het goeie adres. Alleen al de omgeving biedt heel veel rust met de klingelende belletjes van de schapen van onze buurman op de achtergrond. In het voorjaar de velden vol met klaprozen, de vele soorten vlinders en de mooie vuurvliegjes zijn bij ons te zien. In de zomer zijn de velden vol met schitterende zonnebloemen.

Elke morgen is er vers brood van de bakker, bij voldoende belangstelling elke week een uitgebreide bbq en een heerlijk 3-gangendiner en wekelijks komt ook de groente/fruitkar bij ons langs. Diverse boodschappen zijn bij ons ook te koop.

 

Bij Huisopdeheuvel hoef je niets en mag en kan je je vakantie vieren zoals je dat zelf graag wilt.
Evert, Marian Femke en Nienke

Wil je direct contact opnemen met Huisopdeheuvel?

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Plan uw route