Agricamp Picobello

This post is also available in: Nederlands

Op minicamping Agricamp Picobello wordt “Kamperen” met een hoofdletter geschreven.

Uw gastvrouw bij Agricamp Picobello is Erna Prins. Het kamperen zit haar in het bloed en ze heeft een ruime ervaring die er toe heeft geleid dat Picobello een succesvolle minicamping is.

De kampeerplaatsen zijn ruim en uitsluitend bedoeld voor tentkampeerders.

Picobello ligt aan het einde van een weggetje en bij aankomst wordt u overvallen door het gevoel van rust en het prachtige uitzicht. Dit is kamperen bij de boer in de ruimste zin van het woord. Terwijl de avondzon de lucht rood kleurt en u geniet van een goed glas wijn voor uw tent wordt op de akkers het hooi binnen gehaald en wachten de zonnebloemen op een volgende stralende dag.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Actief bezig zijn?

Dan kunt u uw hart ophalen. In het Nat. park Monti Sibillini zijn prachtige wandeltochten te maken. Picobello verkoopt wandelkaarten en heeft diverse wandeltochten uitgeschreven die u zelfstandig kunt doen. Ook op de fiets kunt u urenlang van de omgeving genieten.

Tot rust komen?

Heerlijk met een boek voor de tent of genieten in de hangmat maar ook een dagje naar zee, waar uitstekende visrestaurants zijn, behoort tot de mogelijkheden.

Cultuur?

Aan cultuur geen gebrek. De talloze dorpjes en stadjes ademen de sfeer van vroeger uit en brengen u terug in de tijd.

Erna kan u veel tips geven betreffende de bezienswaardigheden en u hoeft zich geen moment te vervelen.

Zo kunt u een Fort bezoeken of een Archeologische site, de Cisterne in Fermo of diverse kerken met imponeerde Fresco’s en muurschilderingen.

Ook kunt u deelnemen aan diverse workshops welke in de directe omgeving worden georganiseerd. Van aquarel schilderen, paddenstoelen-excursie tot brood bakken.

Dan zijn er ook nog de traditionele dorpsfeesten, heel bijzonder en een belevenis om mee te maken.

Kamperen

Wanneer u kiest voor kamperen bij Agricamp Picobello kiest u voor één van de mooiste plekjes van Le Marche; een Italiaanse regio die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Hier tussen de vriendelijke Italiaanse bevolking , de rust, de ruimte, de natuur en de Italiaanse zon zal uw vakantie een onvergetelijke ervaring zijn.

Naast kamperen biedt Agricamp Picobello u ook de mogelijkheid uw vakantie door te brengen in onze Bed & Breakfast accommodatie.

Er zijn twee ruime kamers met eigen badkamer, een gemeubileerde veranda en een buitenkeukentje. Dan is er ook nog een sfeervolle Pipowagen en een houten Shell. Allebei volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

En wilt u graag kamperen maar niet zelf alles ‘meesjouwen’ dan kunt u ook de compleet ingerichte tent huren.

U bent van harte welkom op Agricamp Picobello en op de website vindt u uitgebreide informatie.

Wil je direct contact opnemen met Agricamp Picobello?

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.