Agriturismo en kleine camping Villa Bussola

This post is also available in: Nederlands English Deutsch

Kom naar minicamping "Agriturismo en kleine camping Villa Bussola" en leef het italiaanse leven!

Of je nu wilt kamperen, gebruik wilt maken van onze B&B of een self-catering appartement wilt huren, Agriturismo en kleine camping Villa Bussola is een vakantieadres waar je uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene, rustige omgeving.

Agriturismo en klcamping Villa Bussola le marche Italië
Agriturismo Villa Bussola ligt temidden van de groene, glooiende heuvels op een paar km afstand van zee. In de directe omgeving vind je nationale parken, bergen en de vele adembenemende middeleeuwse stadjes van Le Marche, in midden Italië.
Wij, Peter (nederlands), Vanessa (italiaans)en onze dochter Shaila, streven ernaar om onze gasten het gemoedelijke, gastvrije Italiaanse leven te laten ervaren.

Kamperen

kamperen kleine camping Villa Bussola

Bij ons kun je kamperen in de natuur. Onze minicamping van maximaal 12 tentplaatsen beslaat 3,5 hectare grond waar je zelf een mooie plek kunt zoeken. Bijvoorbeeld boven op de heuvel, waar je kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden.
Bij helder weer zijn de Apennijnen, de Sibillini, de Gran Sasso, Monti della Laga, de zee en natuurlijk elke avond een onvergetelijke zonsondergang te zien!
Er is ook een afgebakend ruim kampeerterrein vlakbij de hangmatten onder de olijfbomen en het schone en efficiënte sanitairgebouw.

Kinderen

Kinderen bij agriturismo en minicamping Villa Bussola

Voor de kinderen is er voldoende speelplezier. We hebben een opzetzwembad, een grote dubbele schommel met touwladder, een speeltuintje voor de kleintjes en nog veel meer. We organiseren ook teken/kleur/knutsel-wedstrijden en ’s avonds worden er vaak spelletjes gedaan aan de lange tafels of de picknick tafels achter het huis. De zee met de lange zandstranden is op nog geen tien kilometer afstand.

Wandel je graag?

Piano Grande vanuit Villa Bussola

Peter heeft zijn passie voor de bergen van zijn Italiaanse schoonvader overgenomen, een zeer ervaren bergbeklimmer.
Op verzoek organiseren we een wandeltocht in één van de drie nationale parken die als een halve cirkel om Villa Bussola heen liggen. In de "Monti Sibillini", "Monti della Laga" en "Gran Sasso" bevinden zich ontelbare wandelroutes die over het algemeen goed zijn aangegeven.
Peter adviseert je graag voor een wandeling die naar wens en ervaring van de deelnemers kan worden aangepast.
De moeilijkheidsgraad varieert van een boswandeling die voor iedereen toegankelijk is, tot het bedwingen van de "Corno Grande", de hoogste punt van de Gran Sasso die met zijn 2912m de hoogste top is ten zuiden van de Alpen.

Uitstapjes

Ascoli Piceno vlak bij agriturismo en kleine camping Villa Bussola

Wil je er op uit, met of zonder de kinderen? Er is veel te doen in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld de vele middeleeuwse dorpen en vestingstadjes bezichtigen. In de zomer worden er dorps- en strandfeesten, concerten, historische optochten, culinaire markten, etc. georganiseerd. De pretparken zijn natuurlijk open en je kunt de ongerepte natuur in trekken, of heerlijk een terrasje pikken en urenlang naar de Italiaanse levensstijl kijken!
Vraag ons gerust naar advies, wij helpen je graag.

Kookworkshops

Kookworkshops bij Agriturismo en kleine camping Villa Bussola in Le Marche

Misschien vind je het leuk om een kookworkshop bij Vanessa te volgen! ’S morgens eerst gezamenlijk verse pasta (of toch liever risotto en spezzatino?) leren maken en daarna het eindresultaat gezamenlijk buiten aan de lange tafel eten, natuurlijk onder het genot van een goed glas wijn.

Kortom, wil je eens heerlijk in de watten gelegd worden, houd je van de typisch Italiaanse keuken en ben je op zoek naar de vakantieplek die kan dienen als de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Le Marche? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij ontvangen je graag in Villa Bussola en vol enthousiasme zullen we je het stukje Le Marche laten zien, waarop wij verliefd zijn geworden!

Peter, Vanessa en Shaila

Op onze website vind je alles over ons, onze filosofie en het zuiden van Le Marche.

Wil je direct contact opnemen met Villa Bussola?

Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Plan uw route.